SNACK DODO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1935 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Dodo. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 21:47 Is niet meer zoals vroeger. Kleinere portie, frieten slecht gebakken, weinig saus en de kip was hard en taai.
6 jun 2024 om 19:26 Slecht kwalitejt net meer ik ga daar besteling doen
16 mei 2024 om 21:31 Perfect op tijd geleverd, maar geen groenten en keiharde frieten. Het was echt niet lekker vandaag.
6 apr 2024 om 11:30 Cheeseburger zonder cheese jammer maar ik blijf wel bestellen
3 apr 2024 om 6:30 Lekker!!! En vlug geleverd
24 mrt 2024 om 12:45 Super! het was lang geleden dat ik nog zo goeie pitta heb gegeten, smaakte echt vers durum en kapsalon en voor een zaterdag snel geleverd zeker de prijs waard wand je krijgt ook genoeg
17 mrt 2024 om 19:33 Heel lekker! Snelle en vriendelijke service!
14 mrt 2024 om 3:15 Mmm dat was lekker
11 mrt 2024 om 1:35 reserveren via internet en geleverd op het gevraagde uur. En steeds super lekker.
9 mrt 2024 om 17:37 De bestelling was zelfs voor de tijd in huis. De bezorger was heel vriendelijk. En SUPERLEKKER, veel heel veel. Ik hoop echt dat deze blijven leveren tot in wetteren, want is de beste pitta sinds lange periode dat ik gegeten heb, zalig!!!!