SNACK DODO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1563 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Dodo. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 6:49 Eten was lekker en best snel bezorgd. Er mocht nog iets meer verschillende groentjes in het kapsalon gezeten hebben. En in t vervolg het drankje niet vergeten (bezorger heeft dat wel netjes terugbetaald)
23 sep 2022 om 19:41 Nog altijd den beste uit de buurt hier :D ik ben maar alleen dus leuk dat je niet voor 20 euro of meer moet bestellen zoals vele anderen.
21 sep 2022 om 18:17 Naar gewoonte, heel tevreden.
15 sep 2022 om 1:41 Gelijk altijd me een Smile vriendelijk en snel geleverd
14 sep 2022 om 22:08 Frieten waren slap, hamburger was niet lekker. Nooit meer.
8 sep 2022 om 22:20 Besteld19u23, bezorgtijd tot 35-40 min. Gebeld na 60 min. Ik bestelde carbonara met penne maar werd spaghetti. De stukjes ham moest je zoeken , net als de kaassaus. Het was smakeloos en flets. En ik at dus 1/4 pasta, rest vloog in vuilbak. Barslecht!
7 sep 2022 om 22:19 Heerlijk! Bezorger was zeer vriendelijk en eten was lekker. Ik ben zeer content !
3 sep 2022 om 21:55 ik bestelde 1 döner kebab en 1 shoarma kebab. maar de shoarma kebab kon ik niet eten, ik moest het weggooien, ik heb nog een foto van die kebab. Er zat geen shoarma in, maar ze legden verbrande stukken pita en kip in.
31 aug 2022 om 18:07 Veel te laat trekt op niets
30 aug 2022 om 21:45 Veel te laat en koud
28 aug 2022 om 13:28 Gelijk altijd perfect